Verbindingen

Een betrouwbare en snelle verbinding met het internet geeft u flexibele automatiseringsmogelijkheden. Niet alleen gaat de uitwisseling van informatie snel, ook zaken zoals thuiswerken worden mogelijk.

Ons bedrijf levert topkwaliteit glasvezel, ADSL / VDSL / SDSL en WiFi verbindingen op maat voor scherpe prijzen.

GlasvezelGlasvezelkoppeling

Een professionele glasvezelverbinding van 100 Mbps / 100 Mbps voor € 49,– ex. BTW per maand? U leest het goed. Deze verbindingen bieden we aan in het verzorgingsgebied van Reggefiber.

Een glasvezelverbinding is snel en heeft weinig last van storingen. Vanwege de grote capaciteit kan een glasvezelverbinding meerdere diensten tegelijk aan. Telefonie, pinnen, internet en TV kunnen met één aansluiting worden geregeld.

Bij mission critical toepassingen kan een back-up-verbinding worden geleverd. Bij het wegvallen van de glasvezelverbinding neemt de back-up-verbinding binnen 3 seconden het verkeer over met behoud van de IP-adressen.

Glasvezelprijzen

De samenstelling van de pakketten is niet star. Het is mogelijk om bijvoorbeeld eerst met internet te starten en later hier telefonie aan toe te voegen. Ook zijn er speciale combinatiepakketten met scherpe prijzen.

Onderstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Dienst Per maand Eenmalig
Internet 50/50 Mbps € 39,– Borg modem € 99,–
Meerprijs 100/100 Mbps € 10,–
Meerprijs 8 IP adressen € 20,–
Meerprijs 16 IP adressen € 30,–
Meerprijs back-up verbinding en
24 uurs service
€ 75,– Speciale router € 649,–
Borg modem € 99,–
Spraakkanaal telefonie  €  5,–
Telefoonnummer  €  1,–

ADSL / VDSL / SDSL

Ons bedrijf levert al jaren professionele ADSL, VDSL en SDSL verbindingen. Daarbij regelen we ook dat de aangesloten infrastructuur zoals mailservers optimaal van de verbinding gebruik maakt. Uiteraard plaatsen we bij elke professionele internetverbinding een state-of-the-art firewall.

WiFi

Een draadloos netwerk voor gebouwen of voor de campus is tegenwoordig geen probleem. We kunnen draadloze netwerken bouwen waarbij de mobiele gebruiker voortdurend contact blijft houden, ook al wisselt hij/zij van accesspoint.