Diensten

Onze diensten bestaan uit:Boer Automatisering - Toetsenbord

Support
Systeembeheer
Reparatie
Advies en rapportage
Informatieanalyse

Support

Onze vaste klanten weten het: Even bellen en er is direct ondersteuning. Indien het nodig is dat we de situatie nader beoordelen dan kunnen we met behulp van Teamviewer de bediening van een PC op afstand overnemen. Is dit laatste geen oplossing dan stappen we in de auto en komen direct ter plaatse. U kunt er van uitgaan dat we de continuïteit van uw automatisering hoog in het vaandel hebben staan.

Voor direct support kunt u bellen met: 078 – 616 53 00

SysteembeheerWerkzaamheden Checklist

Systeembeheer is tegenwoordig veel minder arbeidsintensief dan vroeger. Dit komt onder andere door de toegenomen betrouwbaarheid van de diverse onderdelen en door het feit dat alles op afstand in de gaten kan worden gehouden. De kosten van systeembeheer zijn dan ook sterk gedaald en zullen met de komst van virtualisatie van systemen en private clouds nog verder dalen.

Ons bedrijf verzorgt al jarenlang het systeembeheer voor een aantal klanten. Nagenoeg alle wensen kunnen hierbij worden ingewilligd. Er zijn klanten waar op afroep het beheer wordt verzorgd op basis van nacalculatie van het aantal gemaakte uren. Zij kunnen per direct een beroep op ons doen, waarbij wij aan responstijden voldoen die in deze bedrijfstak normaal gesproken slechts met de duurste onderhoudscontracten zijn te garanderen. Omdat systeembeheer maatwerk is zijn er ook klanten die een voorkeur hebben voor een vast tijdstip waarbij de kosten over een bepaalde periode vooraf zijn vastgelegd.

Neem contact op voor meer informatie.

ReparatieTechnische Dienst

Onze technische dienst repareert computers en randapparatuur. Bij besmetting met virussen of malware maken we het systeem weer schoon en zorgen ervoor dat de gegevens zoveel mogelijk intact blijven. Bij inruilsystemen wissen we de harde schijf met een sterk cryptografisch patroon waardoor een dergelijk systeem veilig aan een tweede leven kan beginnen.

Advies en rapportage

Het kan geen kwaad tussentijds eens te kijken naar een bestaande situatie. Vaak zijn er gewoontes ingeslopen waarvan het maar de vraag is of de veiligheid er mee is gediend. Soms blijken ook activiteiten veel efficiënter en dus goedkoper te kunnen worden uitgevoerd. Ons advies: laat uw ICT omgeving eens door ons onder de loep nemen.

Informatieanalyse

Informatieanalyse wordt nogal eens onderschat. Het is een essentiële eerste stap als er nieuwe software moet worden ontwikkeld. Door de informatieanalyse wordt bekend hoe bestaande gegevensstructuren gemodelleerd moeten worden voor gebruik met de nieuwe software. Ook wordt bekend welke functies daarbij nodig zijn.
Ons bedrijf heeft ervaring met grotere informatieanalysetrajecten.