Websites

Voor een groeiende groep klanten verzorgen we het ontwerp, de realisatie en de hosting van de website. Daarbij kan het gaan om een eenvoudige website of om een complete webwinkel. We beschikken over zeer uitgebreide grafische kennis. Door deze kennis toe te passen met gebruik van de nieuwste technieken op multimedia gebied, kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat.

Ontwerp

In overleg met u bespreken we waar de website aan moet voldoen. Vervolgens maken we één of meerdere ontwerpschetsen en kan de benodigde tijd worden ingeschat.
Een gerealiseerde website wordt door ons op meerdere browsers getest. Ook wordt gekeken hoe het een en andere zichtbaar is op een tablet of een smartphone. Indien nodig worden er voor deze laatste categorie speciale aansturingen aangebracht.

Webstite Ontwikkeling

Content management systeem

Joomla vs WordPress CMSOm het onderhoud van een website te vergemakkelijken gebruiken we open source content management systemen zoals WordPress. Een dergelijk systeem maakt het mogelijk dat u als klant de website eenvoudig zelf kunt aanpassen.

HostingHosting

Uiteraard kunnen wij tevens de hosting van uw website verzorgen en de domeinnamen aanvragen. Uw website kan naar keuze worden ondergebracht bij een viertal grote datacentra in Amsterdam. Zowel shared hosting als een eigen server op maat zijn mogelijk.

Voorbeelden

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden volgen hieronder een aantal links naar websites waar wij de laatste tijd aan hebben gewerkt:

a-garden.nl
leukvooraandemuur.nl
aannemerwaleson.nl
safeparts.nl