Computers

Boer Automatisering - BLine ComputersOns bedrijf bouwt regelmatig eigen merk B-line computers. De voordelen van deze PC’s zijn zodanig dat een groot deel van onze klanten steeds weer kiest voor deze lijn. B-line computers zijn niet alleen als werkstation maar ook als server leverbaar. Uiteraard kunnen de servers ook in een 19 inch behuizing worden geleverd.

Kwaliteit

Voor onze B-line computers worden de gebruikte onderdelen via een strenge selectie gekozen. Dit selectieproces wordt meerdere malen per jaar geijkt ten opzichte van de technologische ontwikkelingen. In het verleden zijn onze keuzes regelmatig door de IT-industrie bevestigd. Zo ging Compaq, ruim drie maanden nadat wij de eerste machines met de betreffende configuratie hadden uitgeleverd, er toe over dezelfde beeldschermkaart en tapestreamer te gebruiken.

Hardware Onderdelen

Prijs

Prijstechnisch komen onze systemen overeen met de grote merken. Een merkcomputer met opties is vaak duurder dan een B-line systeem van dezelfde samenstelling. Bel voor een prijsopgave met 078 – 616 53 00

Voordelen

Gigabyte Authorized ResellerHet voordeel van een B-line systeem ten opzichte van een merkcomputer is de vrijheid van de configuratie, waardoor we tot in detail een PC op maat kunnen samenstellen. Dit geldt ook voor het besturingssysteem. Omdat we elk onderdeel kennen kan daarnaast een hoog serviceniveau worden gegarandeerd. Ook onze ervaring (we hebben inmiddels al duizenden systemen gebouwd en afgeleverd) zorgt ervoor dat u een topproduct kunt verwachten.

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle leveringSeriebouw B-line PC
  • Op maat leverbaar
  • Compatibel met de marktstandaard volgens de laatste stand van de techniek
  • Uitbreidbaar tegen lage kosten
  • Complete service
  • Vrije keuze besturingssysteem