Storgrid – Enterprise File Sync and Share

storgrid

 

Storgrid is een software platform waarmee op een veilige manier bestanden kunnen worden gesynchroniseerd en gedeeld. Storgrid kan gewoon op uw bestaande IT infrastructuur worden geïmplementeerd.

Via een webbrowser ziet u de bestanden net zoals in de verkenner. Deze bestandstoegang werkt zowel op Windows, Mac en Linux computers als op tablets en smartphones. Bovendien kunnen bestanden tussen al deze apparaten automatisch en veilig worden gesynchroniseerd. U kunt bestanden ook delen.  Door gebruik van de rechter muisknop op een map of een bestand kunt u direct personen van binnen én buiten de organisatie uitnodigen om het bestand te bekijken of te downloaden. Dit gaat met hetzelfde gemak als bij diensten zoals Dropbox en WeTransfer. Het verschil is dat Storgrid alle communicatie en de opslag versleutelt met encryptie van enterprise niveau. Deze Attibute Based Encyrption is dermate krachtig dat zelfs een quantumcomputer het nakijken heeft.

Implementatie van Storgrid gaat vrij eenvoudig vanwege koppelingsmogelijkheden aan de Active Directory en LDAP. Alle gebruikersrechten komen zo direct in Storgrid beschikbaar.

 

Switchdata

 

Storgrid is technisch zeer geavanceerd terwijl de bediening heel eenvoudig is ingericht. Storgrid kan draaien op Windows- en Linux-servers en is in no-time op te zetten. Het voert te ver om alle mogelijkheden hier te vermelden.
Via onderstaande links krijgt u alle informatie.

Storgrid Datasheet

Storgrid Business White Paper

Storgrid Technical White Paper

Top 10 differences that make Storgrid different

Man-in-the-Cloud Attack

Prijslijst

ID ControlOTP key

Voor extra beveiligde omgevingen kunnen we Storgrid koppelen met ID Control One Time Password authenticatie. Naast gebruikersnaam en wachtwoord is er dan nog een extra eenmalige code nodig om in te loggen. Deze code kan worden verstrekt door middel van een hardware token, een SMS of een e-mail.