FileMaker Pro

Ons bedrijf is alweer enige jaren bezig met softwareontwikkeling onder Filemaker Pro. Met dit krachtige en flexibele platform kunnen maatwerkapplicaties in zeer korte tijd worden ontwikkeld. Daarbij zijn alle hedendaagse standaarden en functies beschikbaar zoals creatie van PDF- en Excel-bestanden, het versturen van e-mails en presentatie van gegevens in grafiekvorm. De gegevensopslag is eveneens veelzijdig. Naast tekst kunnen ook foto’s, tekeningen, video’s en geluid worden opgeslagen. Vanwege de korte ontwikkeltijd zijn de investeringskosten laag.
Bel ons gerust voor een aanbieding: 078 – 616 53 00.

Klik hier voor ons applicatieoverzicht.

 

2016-11-16_15-14-06

FileMaker Pro 15

FileMaker Pro is krachtige, gebruiksvriendelijke software waarmee oplossingen op maat worden gemaakt voor uw bedrijf en die werkt op iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Gebruik FileMaker Pro ook om gegevens te beheren en te delen met uw team. Creëer uw eigen oplossing of begin met een ingebouwde Starter Solution om contacten, voorraad, projecten en meer te beheren.

FM14lineup

 

FileMaker Go voor iPad en iPhone

Pak elke taak aan terwijl u onderweg bentipadFM14

FileMaker© Go is de toonaangevende zakelijke database-app voor de iPhone en iPad. Maak apps met FileMaker Go 15 voor elke taak voor uw bedrijf of beroepsleven. Werk samen met teamleden en integreer met externe gegevensbronnen terwijl u tegelijk gebruikmaakt van industriestandaard beveiliging. Download de app gratis in de iTunes App Store.

Gebruik FileMaker Pro 15, de toonaangevende, gebruiksvriendelijke databasesoftware, om uw eigen zakelijke apps te maken en gebruik daarna FileMaker Go 15 om op afstand, op uw iPad of iPhone, toegang tot deze database-apps te krijgen. Databases die in FileMaker Go werken, zijn volledig uitgeruste apps met krachtige mogelijkheden.

Nu kunnen u en uw team eenvoudig informatie bekijken, bewerken en doorzoeken en deze veilig met elkaar delen. Leg handtekeningen vast, bekijk rapporten en grafieken, sla informatie op als een PDF- of Excel-bestand, e-mail uw gegevens of druk ze af, en doe nog veel meer!