Ons team.

Boer Automatisering bestaat uit een zeer deskundig team dat aangevuld met zzp-ers, collega IT-bedrijven en onderaannemers, projecten van groot tot klein verzorgt. Vanwege onze grote kennis en ervaring zijn wij de juiste gesprekspartner bij complexe IT projecten.

Wij zijn al actief sinds het begin van het ICT-tijdperk. Eerst als softwareproducent met het ontwikkelen van applicaties voor landelijke organisaties, later uitgegroeid tot een totaalleverancier van complete netwerken en bijbehorende apparatuur. Tegenwoordig ligt de nadruk op de bouw en inrichting van softwareplatforms al of niet ondergebracht in de cloud.

In 1979 is er voor het Nederlands Talen Instituut een eerste opdracht uitgevoerd op een Commodore PET. Begin jaren 80 zijn we gestart met het leveren van CP/M systemen van Altos en Bullet inclusief door ons op maat gemaakte software, zoals het advertentiepakket voor de Stem van Dordt. Daarna kwamen netwerken van Ten-Net en Novell en werden PC’s onder het label B-line in eigen bedrijf gebouwd. Ook vonden merkcomputers, onder andere van Compaq en Apple, hun weg naar menige klant. Er is toen veel maatwerksoftware geschreven en er zijn duizenden B-line PC’s geleverd aan het middelbaar onderwijs in de regio Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem.

Sterke punten

Waarom zou u voor ons kiezen?

Veel ervaring

Al in 1979 werd een eerste opdracht uitgevoerd. Sindsdien is er veel ervaring opgedaan.

Hoog kennisniveau

Hardware, software en besturingssystemen vormen geen geheim voor onze medewerkers.

Sterk innovatief

Meerdere malen waren wij de eerste in ons land met innovatieve software. 

Oplossings-gericht

Wij denken mee met de klant bij het vinden van economische en efficiënte oplossingen.

Merk-onafhankelijk

Wij zijn niet gebonden aan merken of dwingende contracten met leveranciers. 

Goede reputatie

Bij een aantal klanten genieten wij al meer dan 30 jaar het vertrouwen.

ir. W. Boer Automatisering B.V.
Egstraat 30-32
3319 LA Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-6165300
E-mail: boerauto@boer.nl