Ons bedrijf

Boer Automatisering - IngangBoer Automatisering is al actief sinds het begin van het ICT-tijdperk. Eerst als softwareproducent met het ontwikkelen van applicaties voor landelijke organisaties, later uitgegroeid tot een totaalleverancier van complete netwerken en bijbehorende apparatuur.

Onze professionele medewerkers bedienen dagelijks klanten in een groot deel van Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw computer-infrastructuur optimaal beschikbaar is en dat alle processen efficiënt verlopen. Van thuisgebruiker tot multinational, van student tot collega ICT-bedrijf, al deze categorieën behoren tot onze tevreden klantenkring.

Boer Automatisering - PersoneelPersoneel

Ons personeel bestaat uit ervaren mensen met een gedegen kennis van het vakgebied. Doordat studie een integraal deel uitmaakt van onze bedrijfscultuur zijn we steeds op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. In een aantal gevallen zijn wij zelf baanbrekend bij deze ontwikkelingen.

Ons werkterrein

Ons werkterrein is vanwege onze interesse in technologie behoorlijk breed. Naast standaard componenten zoals PC’s, notebooks, servers, printers en overige randapparatuur kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfsnetwerken, glasvezelverbindingen en bewakingscamera’s. Op veiligheidsgebied zorgen we voor veilig werken door middel van firewall’s, virtualisatie en systemen voor extra authenticatie. We geven support en training en er kunnen afspraken worden gemaakt over het onderhoud. Daarnaast behoort het hele traject van voorstudie, advies en informatieanalyse eveneens tot ons werkterrein. Ons bedrijf is Lotus Notes Business Partner sinds 2000.

Al meer dan 35 jaar

Commodore PETWij zijn al meer dan 35 jaar actief. Het is onnodig te vertellen dat er in de achterliggende jaren een enorme ervaring is opgebouwd. Deze kennis van zaken komt uiteraard iedere dag onze klanten ten goede.

Geschiedenis

Ons bedrijf heeft zijn wortels in een voor micro-computertechnologie-begrippen grijs verleden. Al in 1979 is er ervaring opgedaan met microcomputers. Indertijd werd een order van het toenmalige Nederlands Talen Instituut uitgevoerd op een Commodore PET. Vervolgens zijn er in het CP/M besturingssysteem-tijdperk (DOS bestond nog niet) systemen geleverd inclusief door ons op maat gemaakte software, zoals het advertentiepakket voor de Stem van Dordt. Daarna kwamen de eerste netwerken van Ten-Net en Novell en werden de eerste PC’s onder het label B-line in eigen bedrijf gebouwd. Ook vonden merkcomputers, zoals Compaq en Apple, hun weg naar menige klant. In deze periode is er veel maatwerksoftware geschreven en zijn er duizenden B-line PC’s geleverd aan het middelbaar onderwijs in de regio Dordrecht en Rotterdam.

Door al in een pril stadium met kennis van zaken te opereren is er zowel een royale klantenkring als een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Een korte alfabetische opsomming van de bedrijfstakken waartoe onze klanten behoren: accountancy, advocatuur, afvalverwerking, bouw, chemie, gezondheidszorg, mkb, multinationals (o.a. chemie, veiligheids- en energietechniek), nutsbedrijven, onderwijs, overheid, semi-overheid en transport.